10 mei 2021
Geplaatst door admin

De lente is begonnen en alhoewel dit qua weer niet meteen merkbaar was zien we Kwadijkerpark nu langzaam groener worden en komt er steeds meer leven bij de huidige bewoners van het park. Echter zorgen niet alleen de vogels, de dieren op de kinderboerderij en de bewoners van de Prinsenstichting voor meer levendigheid in het park.

Inmiddels zijn er veel bouwhekken geplaatst en is Sloopbedrijf Oudt Zwanenburg begonnen met het slopen van de paviljoens. Deze paviljoens maken ruimte voor een mooie nieuwe invulling van het park. De natuur en wonen komen hier straks perfect samen.

kwadijkerpark nieuws

De in totaal 240 koopwoningen, welke in de komende jaren gerealiseerd gaan worden, zijn verdeeld in 3 fases:

De eerste fase zal bestaan uit 22 twee onder een kapwoningen en 45 rijwoningen.

In fase 2 zullen 16 twee onder een kapwoningen, 75 hoek- en tussenwoningen en 12 Future Living woningen aangeboden worden.

Tot slot biedt fase 3 nog eens 34 twee onder een kapwoningen, 18 hoek- en tussenwoningen en 16 Future Living woningen.

Een breed aanbod aan woningen in een heerlijk groene en natuurrijke omgeving. Dat is het programma voor de komende jaren in Kwadijkerpak.

kwadijkerpark nieuws

Medio mei zal het ontwerp bestemmingsplan ter visie aangeboden worden en hopen we eind juni/begin juli een definitief bestemmingplan te hebben zodat we daadwerkelijk kunnen gaan starten met de eerste fase. In juli zal er gestart worden met het voorbelasten van de grond. Naar verwachting zal de verkoop van de eerste fase dan kunnen starten in september/oktober van dit jaar. De start verkoop van de overige fases zijn nog niet bekend. Uiteraard ontvang je te zijner tijd een bericht zodra er meer bekend is over deze fases.

Wij nemen jullie graag mee in de vervolg stappen en zullen jullie dan ook regelmatig informeren middels een nieuwsbericht. Omdat je je hebt aangemeld via de website ontvang jij automatisch deze nieuwsberichten.Delen: