19 november 2021
Geplaatst door TeamKwadijkerpark

Vooruitlopende op de start verkoop van de woningen in Kwadijkerpark in Purmerend, willen wij u de mogelijkheid bieden alvast uw voorkeur op te geven van het door u gewenste woningtype via de presale

 

Hoe gaat de presale in zijn werk?

Via deze link kunt u zich inschrijven voor de presale en specifiek voor een woningtype (of meerdere woningtypes). Door op onderstaande link te klikken ziet u de meest actuele informatie van de diverse woningtypen en kunt u zien welk niveau de verwachte VON-prijzen* hebben. De VON-prijzen zijn inclusief een luxe keukeninrichting met apparatuur en afwerking van sanitair en tegelwerk in toilet en badkamer.

Onder de pagina aanbod kunt u ook de situatiekaart, concept artist impression en de concept plattegronden van de diverse woningtypes bekijken. We hebben de hoofdtypes uit laten werken en een aantal van deze types komen meerdere keren voor in de woningblokjes, dan wel zullen gespiegeld gerealiseerd worden.
 

Kwadijkerpark ‘Hier is wonen mooi voor elkaar’

Kwadijkerpark is een bijzondere woonlocatie. Hier woon je niet alleen energie- en milieubewust, maar ook ruimtelijk en groen en beleef je waardevolle geluksmomenten met elkaar mede dankzij de sfeervolle parkfunctie en voorzieningen van de Prinsenstichting.
 

Toewijzingscriteria start verkoop

Naar verwachting zal medio december de verkoop starten en alsdan zal u worden gevraagd uw inschrijving online te bevestigen. U kunt dan inschrijven op één of meerdere woningen (bouwnummers) van uw keuze in volgorde van voorkeur. De volgorde van binnenkomst van inschrijving presale en start verkoop is niet van belang voor de uiteindelijke toewijzing van de woningen.

Bij de start verkoop maken o.a. een financiële check via de online inschrijflink, een geldige inschrijving binnen de inschrijftermijn en een motivatie over je gevoel van wonen in en betrokkenheid bij Kwadijkerpark onderdeel uit van de toewijzing. Bij de toewijzing zullen zoveel mogelijk de eerste voorkeuren worden aangehouden

Kandidaten die na de inschrijftermijn van de start verkoop inschrijven zullen op een reserve-kandidatenlijst worden geplaatst. Bij de start verkoop zullen de digitale verkoopbrochure, de technische omschrijving en de prijslijst per bouwnummer/woning beschikbaar zijn als ook een prijslijst van ruimtevergrotende opties als een uitbouw, erker of dakkapel.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de verkopende makelaars.

Wij wensen u veel plezier met uw inschrijving voor de presale!